Vragen? Bel ons:

 

013-5114333

      Snelle levering!

      28 jaar ervaring!

      Advies op maat!

      Uitstekende service!

      Breed assortiment!

      Verre Oosten import!

      Custom made artikelen!

 

 

Search Site

HP Promogifts Relatiegeschenken & Promotieartikelen

Originele Business & Promogifts

HP Promogifts (oude handelsnaam Pasco.nl) is sinds 1992 gespecialiseerd in het vinden van passende en originele relatiegeschenken, promotieartikelen en cadeauconcepten bij elke gelegenheid. Onze uitdaging is telkens weer het gezamenlijk bedenken van een incentive op maat voor elke doelgroep.

Samenwerking
Sinds februari 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met Arnold Verwiel uit Waalwijk, het oudste bedrijf in de relatiegeschenkenbranche sinds 1933, vernieuwing is nog steeds een van hun speerpunten. Met deze samenwerking verwerven wij samen een groter marktaandeel door heel Nederland, grotere inkoopvolumes en daardoor  meer mogelijkheden, kostenbesparingen en elkaars aanvulling/sparringpartner op allerlei niveaus.Door gebruik te maken van elkaars expertise ontstaat er een krachtige combinatie met zeer ervaren en deskundige adviseurs.

Ideeen opdoen in onze showrooms
Naast een modern kantoor beschikt HP·promogifts over twee grote showrooms. U doet altijd meer en betere ideeen op als u zelf oog in oog staat met de inspirerende mogelijkheden die HP-promogifts u te bieden heeft. In de showroom vindt u het complete catalogus-assortiment. Royaal uitgestald en overzichtelijk ingedeeld.

Voorraadbeheer
HP·promogifts beschikt over een eigen inpakruimte en een grote opslagruimte van waaruit goederen desgewenst in fasen worden uitgeleverd. Voor onze klanten betekent dit: voordelig inkopen en zelf geen voorraad houden. Er bestaat tevens een mogelijkheid voor het ontwikkelen en beheren van uw eigen webshop. 

Expertise in bedrukking
Ieder relatiegeschenk of promotieartikel stelt andere eisen aan de bedrukking. Afhankelijk van het materiaal wordt bepaald welke bewerkingstechniek het logo en/of tekst het beste naar voren brengt. Voor al deze verschillende bewerkingstechnieken haalt HP·promogifts de beste specialisten in huis. Zo werkt HP-promogifts samen met zeef- en tampondrukkerijen, graveerateliers, offsetdrukkerijen, diepdrukdrukkerijen en borduurateliers, om zo tot het beste resultaat te komen. zie druktechnieken

Catalogus
Sinds 15 jaar verspreidt HP·promogifts eigen catalogi in de Nederlandse markt. De catalogi zijn ieder jaar weer een uitgebreide collectie aan nuttige geschenken en waardevolle premiums in de meest uiteenlopende klassen.

Kerstpakketten & eindejaarsgeschenken
Een speciale plaats in het HP·promogifts assortiment wordt ingenomen door een veelheid aan kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in alle mogelijke variaties en prijsstellingen. HP·promogifts beschikt over een eigen productieruimte waar alle kerstpakketten en eindejaarsgeschenken worden ingepakt. Ook hebben wij hier eigen mensen voor in dienst die over meer dan 30 jaar kerstervaring beschikken. Zie www.hpxmasgifts.nl

Stel zelf uw kerstpakket samen
Onze showroom is helemaal ingericht om zelf pakketten te kunnen samenstellen. Vanaf 60 stuks kunt u al uw eigen pakket samenstellen. Uiteraard zijn er professionele adviseurs aanwezig om u bij te staan. Door ons volume in kerst- en eindejaarsgeschenken zijn wij in staat door o.a. eigen import pakketten te produceren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Vraag eventueel naar onze referentielijst!

Kwaliteit
Een relatiegeschenk of kerstpakket mist zijn doel als de kwaliteit discutabel zou zijn. Onze relatiegeschenken en promotieartikelen zijn om die reden altijd van een onberispelijke kwaliteit. Ze worden uitsluitend ingekocht bij toeleveranciers die een reputatie hebben op te houden.

De toegevoegde waarde van HP·promogifts is het aanleveren van ideeën en/of een totaalconcept dat wij het liefst vanuit het allereerste stadium samen met de klant ontwikkelen. Bovendien zien wij het als onze taak om uw promotionele geste zo origineel mogelijk te doen uitpakken bij de ontvanger!

Online Premium shop

HP Promogifts
St. Jansplein 4
5141 GR Waalwijk
Nederland

Telefoonnummer: 013-5114333
Website: www.hppromogifts.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasehppromogifts.nl

KvK nummer: 67984223

BTW nummer: NL857253372B01

Bank informatie

Rekeninghouder: DN Promotions BV
Bank naam: ING
SWIFT: INGBNL2A
IBAN: NL09INGB0007706217

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 013-5114333 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasehppromogifts.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

  

Back to top